Próbáld ki az Alakvarázst - fogyj onnan, ahonnan akarsz

Próbáld ki az Alakvarázst - fogyj onnan, ahonnan akarsz
Próbáld ki az Alakvarázst - fogyj onnan, ahonnan akarsz
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 20170908/10

Egy kicsit húsosabb comb vagy nemszeretem gömbölyűség a hason vagy a fenéken? Esetleg a karjaiddal van probléma? Akár már az első alkalommal is faragj le belőle egy centit az Alakvarázzsal.

5000ft - os BeautyPot alakformalókezelés most akciósan!
BeautyPot 4:1 alakformalas =rádiófrekvencia, soft lézer, led terápia és kavitáció, plusz 20perc hullámmasszázs. 1 kura mínusz 1 ruhameret

Próbálja ki kedvezménnyel!

KAPCSOLAT
Kossuth L.u. 2. fszt. 2.
Dunaújváros
Hívás (70) 506 4855

Hogyan is működik az Alakvarázs?

Minden esetben először is ki kell tölteni egy kérdőívet, ez alapján tudjuk eldönteni, hogy elvégezhető-e a kezelés, s ha igen, melyik  – magyarázza Piros Mariann a Kossuth Lajos utcai Alakvarázs Szépségszalon vezetője. Mintegy igazolva azt, hogy a szépészet  felelősségteljes szakma is egyben. Legelőször az ultrahangos kavitációt mutatja be.

Számtalan ezzel foglalkozó berendezés van forgalomban. Mariann a korszerűbb gépekre esküszik, s emellett az összetett, négy lépcsős kezeléssel foglalkoznak csak, hogy valóban néhány kezelés után már egy-két ruhamérettel kisebbre legyen szükségünk.  Felhívja a figyelmet, hogy az ultrahangos berendezés nem fogyasztógép, aki ezt ígéri, nem mond igazat, elsősorban arra alkalmas, hogy azokon a helyen formáljon át bennünket, amiket fogyókúrával és tornával sem tudunk átalakítani. Kezelendő felületek: kar, has, csípő, fenék comb.  Javasolt kezelés szám  6-10 alkalom. 

Az ultrahangos zsírbontást minden esetben rádiófrekvenciás kezeléssel és nyomásterápiával együtt alkalmazzák, hogy az eljárás még hatékonyabb lehessen. A kezelés egyáltalán nem fáj, a berendezés működés közben ciripelő hangot hallat, közben a bőr alatt a kavitációs ultrahanggal szétbombázott  zsírsejtek  a nyirokrendszeren keresztül a kiválasztó szervekbe jutnak, majd kiürülnek a szervezetből.

 80 perces BeautyPot 4:1 alakformáló kezelés most akciós a dunakuponnal  korlátozott számban most  3800 Ft-ba kerül....

Egy személy maximum csak két kupont vásárolhat!

Ár: 5 000 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Piros Lászlóné2017.09.09. 21:34

Érdeklődve várom a négylépcsős kezelést!