Szaunaprogramok az Aquantisban - Játékkal

2019.02.03.

Szaunaprogramok az Aquantisban - Játékkal

Szaunázni különösen jó ilyen nyirkos, téli időben. Rendszeres szaunázással, mindenképpen elejét vehetjük a légúti megbetegedéseknek, s jó kondícióban tarthatjuk magunkat.

Mindemellett úgy tartják, hogy a  szívműködésre, immunrendszerünkre, bőrünkre bizonyítottan jó hatással van, de idegrendszeri problémák: stressz, álmatlanság ellen is jó módszer. Segíti szervezetünket a salakanyagoktól való megszabadulásban. A szaunánál az illóolajok hatóanyagai nem csak belégzés útján, de a megnyílt pórusainkon keresztül is szervezetünkbe jutnak. Egyben az aromaterápiás hatással még hatékonyabban oldhatjuk a stresszt, lazító, nyugtató atmoszférát teremthetünk.

A szaunaprogramok pedig mindezeket a hatásokat felerősítik, s a felöntések és a bőrre vitt természetes anyagok többletélményt adnak. Az Aquantis Élményfürdőben a pihenő melletti szaunában is részesülhetünk szaunaprogramokban.

Hétközben minden szerdán és pénteken ( 16:30, 17:15, 18:00) hétvégén szombaton és vasárnap ( 15:00, 15:45, 16:30, 17:15. 18:00 ).  Egy felöntésen a részvétel: 500 forint.

 Legyen az stresszűző nyugalom, a bőrmegújító tengeri sós, a kényeztető pálinkás-mézes, kávés-cukros bőrtiszítás, vagy jeges mentakristályos borzongás.

Keresztes György szaunamester elmondja, hogy a 12-15 perces programokon  ( fürdőruha nélkül) lepedőben, vagy törölközőbe csavarva száraz testtel lehet részt venni,  bejelentkezni és jegyeket venni a szaunamestereknél lehet a 0670 314 9501-es telefonszámon.

Játék-játék-játék

Legyél egy kényeztető szaunaprogram részese. Merülj el a nyugalomba, frissítsd fel a testedet. Az Aquantis élményfürdő szaunaprogramjára sorsolunk ki 5 jegyet azok közül, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Egy-egy  héten hány szaunaprogramot tartanak az Aquantis élményfürdőben?

 

Beküldési határidő: 2019. 02. 20. mail: info@infodunaujvaros.hu

 

vissza