Az élményfürdő most uszoda is egyben

2019.02.03.

Az élményfürdő most uszoda is egyben

úl van az első félévén az újra kinyitott és a dunaújvárosiak részére átadott Aquantis Élményfürdő. A nyitás óta eltelt idő tapasztalatairól kérdeztük Weiter Zoltán, fürdőigazgatót:

 - Túl vagyunk az indulás nehézségein. A megfelelő karbantartási szerződéseknek, és a munkatársaink továbbképzésének köszönhetően a zökkenőmentes már a gépészeti berendezések működtetése. Igyekeztünk működtetés során előforduló hiányosságokat, így a beléptető rendszer üzemzavarait is kijavítani. Így büszkén mondhatom, amit a szakhatóságok vizsgálatai is megerősítenek, hogy szabályosan működik a dunaújvárosi élményfürdő, s rendezettek a körülmények.

- Voltak panaszok a munkatársaikra is…

- Sajnos idő kellett ahhoz, és persze személyi változások is, hogy valóban megfelelő munkatársaink legyenek. Főleg a nyári szezonban fiatalokat foglalkoztattuk, s nem minden diák munkájával voltunk sem mi, sem a vendégeink elégedettek, de ezen is változtattunk.

- Az indulás után nem sokkal helyet kellett biztosítani az úszóknak és a vízilabdázóknak is…

- Valóban nem volt egyszerű helyzet, de ma már elmondhatom, hogy az úszó, búvárúszó és vizilabdázás szakosztályok konstruktív együttműködésének köszönhetően, elég jól tudunk együtt dolgozni, közös megegyezéssel született heti ütemezés szerint folynak az edzések Sőt helyet kapott nálunk a babaúszás és a fejlesztő úszás is. Jó hír az úszni szerető és arra vágyó dunaújvárosiaknak, hogy bevezettük a kétórás kifejezetten a kinti medencére szóló úszójegyet, s ezzel 500 forintos áron lehet regisztrációt követően a nap bármelyik szakában - természetesen nyitva tartási időben - úszni.

- Kedvezményes diák- és nyugdíjas jegyek voltak és a dunaújvárosi lakosok is kaptak ingyenes lehetőséget.

- Dunaújváros közgyűlésének jóvoltából május 31-ig változatlan feltételekkel tudjuk biztosítani a dunaújvárosi intézményekbe járó gyermekek és a dunaújvárosi nyugdíjasok fürdőhasználatát. A dunaújvárosi lakosoknak a Fürdővilág használatára az ingyenes nyílt nap pedig a továbbiakban minden páros vasárnap lesz.

Egyéb változások?

- Két új edzőterem is nyitott az épületben. Az egyik az uszodából költözött át, a másik újonnan nyitott az élményfürdő falai között. Elkezdődtek a szaunaszeánszok is.  Ez a szolgáltatás nagyon hamar lett népszerű, s heti négy alkalom várja különböző felöntésekkel a vendégeket a szaunamester. A szombat-vasárnapi alkalmakra pedig már időben kell jelentkezni.

- Hogy alakul a fizető vendégek száma?

- Egyre jobban. Egyre többen jönnek hozzánk nem csupán dunaújvárosiak, hanem más településekről, így Székesfehérvárról és Budapestről is. Úgy vélik, hogy a belépőjegyek árainak kedvező volta mellett színvonalasnak tartják a szolgáltatásaink minőségét is.

 

 

vissza