Hírek/Programok

Ezerarcú szerelem

2019.02.03. Ezerarcú szerelem

Történhet első látásra, lehet szenvedélyes, romantikus, örökké tartó, plátói, vagy akár reménytelen- ha nem is a végtelenségig, de még jó hosszan sorolhatnám, hogy hány fajtája étezik. Megtörténhet velünk már az óvodában, később, kamaszként már borzasztóan tud fájni, de ha szerencsénk van, akár életünk utolsó percéig is elkísérhet ez a csodálatos érzés, amit egyszerűen csak úgy hívunk: szerelem.

tovább

Szaunaprogramok az Aquantisban - Játékkal

2019.02.03. Szaunaprogramok az Aquantisban - Játékkal

Szaunázni különösen jó ilyen nyirkos, téli időben. Rendszeres szaunázással, mindenképpen elejét vehetjük a légúti megbetegedéseknek, s jó kondícióban tarthatjuk magunkat.

tovább

Az élményfürdő most uszoda is egyben

2019.02.03. Az élményfürdő most uszoda is egyben

úl van az első félévén az újra kinyitott és a dunaújvárosiak részére átadott Aquantis Élményfürdő. A nyitás óta eltelt idő tapasztalatairól kérdeztük Weiter Zoltán, fürdőigazgatót:

tovább

Péntektől látogatási tilalom lesz a kórházban

2019.01.17.

Az influenza figyelőszolgálat jelentése alapján az influenzaszerű megbetegedések száma a Szent Pantaleon Kórház térségében a második hétre meghaladta a járványügyi küszöbértéket, ezért január 18-tól látogatási tilalmat rendeltek el a fekvőbeteg gyógyintézményekben.

tovább

Így verekedtek a pályaavatón nálunk is.

2018.11.26. Így verekedtek a pályaavatón nálunk is.

Negyvenöt éve történt: 1973. november 7-e nevezetes nap voltegy dunántúli város életében, és mint később kiderült, mérföldkő volt a magyar jégkorongozás históriájában is. Az ok: ekkor adták át az első vidéki műjégpályát. Bár azon a bizonyos vasárnapon a dolgok nem úgy alakultak, ami azt sejtette volna, Dunaújváros 1996-ban magyar bajnok hokicsapatot ünnepelhet majd…

tovább

Mi kell ahhoz,hogy királylánynak érezd magad a szalagavatódon?

2018.11.18. Mi kell ahhoz,hogy királylánynak érezd magad a szalagavatódon?

Hogyan legyél gyönyörűséges a szalagavatóra?

tovább

Szalagavatós tudnivaló

2018.11.18. Szalagavatós tudnivaló

A szalagavató éve minden középiskolás számára kiemelten fontos. Dönteni kell a jövőt illetően, indulnak a felvételi eljárások, és gőzerővel készülni kell az érettségire, év végi vizsgákra.

tovább

Szürke 50 árnyalata és a fehérneműk

2018.11.18. Szürke 50 árnyalata és a fehérneműk

Még mondja valaki, hogy a könyvek vagy a filmek nincsenek hatással a szokásainkra. A szürke 50 árnyalata és folytatásai mindenképpen befolyásolta az ízlésünket, hiszen az izgalmas fehérneműk világába belopódzott a bőr és a bőrhatású anyag. Legalább is ezt tudtam meg Jóri Attilától a Vasmű út 23 alatti Black Rose Erotic shop tulajdonosától

tovább

Radartól az uszodán át a kézi csarnokig

2018.10.09. Radartól az uszodán át a kézi csarnokig

– Megfelelő ütemben haladnak a beruházásaink – jelenti ki Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere, mikor arra kérem, hogy vonjunk mérleget.

tovább

Johnny English újra lecsap

2018.09.20. Johnny English újra lecsap

Egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben.

tovább